Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/1999) 10 § Rekisteriseloste ja 24 § Informointi tietojen käsittelystä

Laatimispäivämäärä 21.5.2018

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja keräämme palveluidemme käyttäjistä, jäljempänä käyttäjä, verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytämme. Käyttämällä palveluitamme käyttäjä hyväksyy tietojen käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynti Osuuskunta
Varkaudentie 980
77430 Siikamäki
puh. +358 40 70 22 554

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Peter Hartwig
Varkaudentie 980
77430 Siikamäki
puh. +358 50 512 4636

3. Tietojen kerääminen

Suoramyyntihalli.fi -verkkosivut ovat kaikille avoimet, eikä sivujen selaaminen ja käyttäminen edellytä rekisteröintiä. Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Verkkokaupassa asioivat voivat kuitenkin rekisteröityä verkkokaupan käyttäjiksi. Verkkokaupassa asioiminen ei kuitenkaan edellytä rekisteröitymistä.

Käyttäjän suostumuksella kerättävät tiedot:
Palvelun käytöstä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista sekä palvelusta poistumissivuista. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla on käytössä Google Analytics. Lisäksi käytössä voi olla YouTube-videosisällön upotus, joka lähettää automaattisesti tietoja Googlelle. Voit päättää itse suoramyyntihalli.fi -sivustolle ensimmäistä kertaa tullessasi, haluatko Googlen asettavan evästeitä koneellesi ja tallentavan tietoja. Voit itse hallinnoida jälkikäteen Google keräämää dataa Google-tilisi kautta. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa tästä.
Tallennamme omaan rekisteriimme ainoastaan tiedot, jotka on toimitettu yhteydenottolomakkeella suoramyyntihalli.fi -sivuston kautta tai sähköpostilla. Näitä tietoja säilytetään vain sen ajan, minkä asian hoitaminen edellyttää.

Verkkokaupan puolella asiakasrekisterin käyttötarkoitus on Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynnin asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi, asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakassuhteen hoitaminen.

Verkkokaupan asiakasrekisterin tietoja käsitellään ainoastaan Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynnin toimesta eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille.

4. Verkkokaupan asiakasrekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Rekisteröitymispäivä
  • Viimeisin kirjautumisajankohta
  • Kirjautumiskerrat
  • Tilaushistoria ja tilaustiedot
  • Tilausten Postin ja Matkahuollon seurantatiedot
  • Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot

5. Rekisteriseloste

Noudatamme hyvää henkilötietojen käsittelytapaa ja henkilötietolakia. Verkkopalveluissamme voidaan käyttää seuraavia henkilörekistereitä:
Asiakasrekisteri

6. Rekisterien käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä palveluidemme myymistä ja markkinointia varten. Edellä mainittuun sisältyy myös tapahtumien ja tilaisuuksien markkinointi.

Verkkokaupan asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynnin toiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää kohdennettuihin sähköpostitiedotteisiin kuten asiakaskirjeisiin, suoramainontaan, etämyyntiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttö ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

7. Rekisterin tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot kertyvät Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynnin verkkokaupan rekisteröitymisen sekä verkkokaupan kautta sekä asiakkaiden henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse ilmoittamien tietojen perusteella.

8. Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynnin käytössä lukuun ottamatta perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa, kun käytetään yhteistyökumppaneiden palveluita. Henkilötietojen siirtäminen ei ole tarpeellista eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille tai Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot ja tilaushistoria voidaan poistaa käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

9. Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynnin tilauksia käsittelevillä henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella ja käytössä on yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevat tekniset suojausmenetelmät.

6. Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tietää ja tarkastaa häntä koskevat tiedot sekä vaatia viivytyksettä virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja esim. markkinointiin tai mielipidetutkimusta varten. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritetylle rekiseriasioita hoitavalle henkilölle. Tarkistuspyyntöihin vastaamme kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

7. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

Päivitetty 26.5.2018